Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.drvet.cz, společnost Dr.Vet s.r.o., uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

 

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití.

 

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu nebo registraci, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky (např. předání adresy a telefonního kontaktu přepravci) a po předchozím souhlasu poskytnuty serveru Heureka.cz (provozovatel Miton Media, a.s.) pro účely ohodnocení vyřízení objednávky.

 

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Dr.Vet s.r.o. je nadále nebude zpracovávat. Údaje si pak ponechá jen pro nezbytně nutnou administrativu stanovenou zákony (např. identifikace zákazníka v účetnictví, údaje z reklamací,…).

 

Kontaktní adresa

 

Dr.Vet s.r.o.

Na Folimance 2155/15 120 00 - Praha 2

Emailová adresa: info@drvet.cz

 

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkových emailů (odstranění adresy z databáze)

 

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz na zrušení zasílání novinek a po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude Váš email vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  3. zašlete žádost na email info@drvet.cz a Váš email bude vyřazen z databáze v nejbližší možné době

 

Možnosti odstranění osobních údajů

 

V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@drvet.cz s touto žádosti. V nejbližší možné době odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

 

Podrobnosti o nakládání s osobními údaji

 

Podrobnosti o zpracování osobních údajů a jejich využití jsou specifikovány také v obchodních podmínkách společnosti Dr.Vet s.r.o. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.drvet.cz v bodu 9 – Ochrana osobních údajů.

 

 

Dr.Vet s.r.o. – provozovatel internetového obchodu www.drvet.cz, v Praze dne 25. 5. 2018