Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Provozovatel internetového obchodu www.drvet.cz, společnost Dr.Vet s.r.o., uchovává a zpracovává osobní údaje v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb., ve znění pozdějších předpisů.

 

Veškeré údaje našich zákazníků jsou zabezpečeny proti jakémukoli zneužití.

 

Vaše osobní údaje, které uvedete při nákupu nebo registraci, jsou naprosto důvěrné a v žádném případě nebudou poskytnuty třetím stranám. Osobní údaje budou použity jen pro nezbytně nutné úkony spojené s vyřízením objednávky (např. předání adresy a telefonního kontaktu přepravci) a po předchozím souhlasu poskytnuty serveru Heureka.cz (provozovatel Miton Media, a.s.) pro účely ohodnocení vyřízení objednávky.

 

Na žádost zákazníka (např. emailem, písemně apod.) budou osobní údaje z databáze vymazány a Dr.Vet s.r.o. je nadále nebude zpracovávat. Údaje si pak ponechá jen pro nezbytně nutnou administrativu stanovenou zákony (např. identifikace zákazníka v účetnictví, údaje z reklamací,…).

 

Kontaktní adresa

 

Dr.Vet s.r.o.

Na Folimance 2155/15 120 00 - Praha 2

Emailová adresa: info@drvet.cz

 

Možnosti odhlášení ze zasílání novinkových emailů (odstranění adresy z databáze)

 

  1. v každé emailové zprávě naleznete odkaz na zrušení zasílání novinek a po kliknutí na tento odkaz a potvrzení bude Váš email vyřazen z databáze
  2. v nastavení svého účtu můžete zrušit zasílání novinkových emailů
  3. zašlete žádost na email info@drvet.cz a Váš email bude vyřazen z databáze v nejbližší možné době

 

Možnosti odstranění osobních údajů

 

V případě, že máte zájem o odstranění veškerých osobních údajů, kontaktujte nás na emailu info@drvet.cz s touto žádosti. V nejbližší možné době odstraníme všechny osobní či citlivé údaje.

 

Podrobnosti o nakládání s osobními údaji

 

Podrobnosti o zpracování osobních údajů a jejich využití jsou specifikovány také v obchodních podmínkách společnosti Dr.Vet s.r.o. pro prodej zboží prostřednictvím on-line obchodu umístěného na internetové adrese www.drvet.cz v bodu 9 – Ochrana osobních údajů.

 

 

Dr.Vet s.r.o. – provozovatel internetového obchodu www.drvet.cz, v Praze dne 25. 5. 2018

Vytvořil Shoptet | Design Shoptetak.cz.

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení